FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  ProfielProfiel  Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken  InloggenInloggen
Bewustzijn.net Forumindex => Vraag het de Auteur => Forum Regels
Ga naar:  
Nieuw onderwerp plaatsen Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.

Forum Regels

Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Webmaster
Site Admin

Geregistreerd op: 07 Mrt 2005
Berichten: 9

BerichtGeplaatst: Di Mrt 22, 2005 4:18 pm    Onderwerp: Forum Regels Reageren met citaat

Om het forum overzichtelijk te houden vragen we u zich te houden aan de volgende regels.

1.) Indien je een vraag hebt, kijk/zoek dan eerst rond op het forum om te zien of de vraag niet elders al eerder is gesteld (en beantwoord).

2.) Gebruik bij het aanmaken van een nieuw onderwerp duidelijke titels die de inhoud van het bericht goed omschrijven.

3.) Als iemand anders irritant is, of zich niet aan de regels houdt, ga daar dan niet op in of spreek hem op een normale manier aan en waarschuw een moderator.

4.) Registreren op het Forum is optioneel. Door te registreren krijg je toegang tot extra mogelijkheden zoals het plaatsen van een avatar en een signature.

Hier vind je nog een duidelijke en vermakelijke (Engelstalige) uitleg van de basisregels:
albinoblacksheep.com/flash/posting.php



Verder ga je bij het gebruikmaken van dit forum akkoord met de volgende voorwaarden:

De beheerders en moderators van dit forum zullen altijd proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). De beheerders kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Je geeft verder aan dat je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van de beheerders niet opvolgt kun je meteen en permanent verbannen worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheren van de site te vereenvoudigen. Verder bewaardt het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen van de gebruikersinformatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. De beheerders van de site zijn niet aansprakelijk voor hackpogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

De beheerders van de site hebben het recht alle berichten te verwijderen, te bewerken en te verplaatsen en tevens onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het e-mail adres dat je opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.

Bedankt,
De Beheerders
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken MSN Messenger
Nieuw onderwerp plaatsen Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.
Berichten van afgelopen:   
Pagina 1 van 1
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.